jag har varit tyst ett tag för att ge mig själv en chans att komma ikapp. att känna efter. att inte hela tiden springa efter med andan i halsen. allting har sin tid. förstår inte riktigt hur det fungerar eller hur det hänger ihop men jag tror att det ligger något djupt sant i att allt har sin tid.

pred 3:1. Allting har sin tid, och vart företag under himmelen har sin stund. 2. Födas har sin tid, och dö har sin tid. Plantera har sin tid, och rycka upp det planterade har sin tid. 3. Dräpa har sin tid, och läka har sin tid. Bryta ned har sin tid, och bygga upp har sin tid. 4. Gråta har sin tid, och le har sin tid. Klaga har sin tid, och dansa har sin tid. 5. Kasta undan stenar har sin tid, och samla ihop stenar har sin tid. Taga i famn har sin tid, och avhålla sig från famntag har sin tid. 6. Söka upp har sin tid, och tappa bort har sin tid. Förvara har sin tid, och kasta bort har sin tid. 7. Riva sönder har sin tid, och sy ihop har sin tid. Tiga har sin tid, och tala har sin tid. 8. Älska har sin tid, och hata har sin tid. Krig har sin tid, och fred har sin tid.

jag har varit tyst ett tag och försökt tänka k l a r t . men frågan är om man någonsin blir klar?

klar med bokhögen på nattduksbordet,  klar med uppgiften innan nästa trillar in, klar med ältandet och grämandet, klar med framtidsdrömmandet och planerandet, klar med dagen innan natten påkar på, klar med tanken och sig själv – klar med vem man är, vad man ska bli och vart man är på väg?

jag vet inte. förmodligen inte. förmodligen blir man aldrig klar. allting har sin tid och så också jag. perspektiv perspektiv. någon annan dag kommer jag nog tycka att det är just är väl att man aldrig någonsin kan bli helt klar – att det alltid finns mer att lära, upptäcka och uppleva – men den dagen är inte idag.  just nu härdar jag bara ut stormen. väntar in tanken, känslan och kroppen genom att ge mig själv tid.

klara-färdiga-tid.

Annonser

One thought on “klara-färdiga-tid.

  1. Ammi skriver:

    ♫♪♫ det är dagarna som GÅR som är LIVET ♫♪♫ (en av Carolas bästa)

    Det är den HÄR dagen som PÅGÅR, som är livet . . . det borde räcka att FÅNGA DEN . . .
    . . . Carpe diem ! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: